foto: Shutterstock
Dažus ķiršus atstāj rotāšanai, no pārējiem izņem kauliņus. Sulā iekul cieti un maisot uzvāri. Pievieno ķiršus, vēlreiz uzvāri, pēc tam atdzesē.
Šokolādi smalki sakapā vai sarīvē.
Bļodā sakul maskarponi, krējumu, cukuru un vaniļas cukuru. 1 ēdk. šokolādes atstāj rotāšanai, pārējo iemaisi maskarponē.
Cepumus pārgriez vai pārlauz šķērsām uz pusēm.
Ņem 4 deserta trauciņus un katrā ieliec nedaudz krēma. Cepumus aši iemērc ķiršu degvīnā un pa 4 liec trauciņos. Virsū atkal uzliec nedaudz krēma, tam pa virsu – iebiezinātos ķiršus, tad atkal krēmu, cepumus utt., līdz visi produkti izlietoti. Izrotā ar ķiršiem un pārkaisi ar šokolādi.