
Saldo krējumu uzputo. Šokolādi izkausē ūdens peldē. Bezpiena masu puto un pakāpeniski pievieno izkausēto šokolādi. Uzmanīgi iecilā biezpiena un šokolādes masā uzputoto saldo krējumu.
Ja ir forma ar noņemamu malu, var veidot tajā. Ja tādas formas nav, var ņemt jebkuru trauku, kura mala ir 2-3cm augsta. Ņem vērā, ka šajā gadījumā kūku vajadzēs pasniegt šajā traukā.
Gar formas malu vertikāli saliec cepumus. Lai to būtu vieglāk izdarīt, formas vidū ieliec pāris karošu saldās masas. Ar pirkstiem vai karoti masu paspied, tādējādi tā piespiedīs cepumus pie malas. Pieliec vēl masu un sakārto cepumus. Lai kūka neizjuktu, to sasien ar lentīti. Tad piepildi iekšpusi ar saldo masu. Gatavu kūku liec ledusskapī vismaz uz astoņām stundām. Dekorē ar marcipāna ziediņiem, oliņām, tauriņiem.
Biezpiena masai jābūt pabiezai. Ja tā būs pārāk šķidra, tā spiedīsies cauri malām. Kad masa ir bieza, torti veidot ir viegli.