Divas vienāda izmēra cepamās formas izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Apelsīnus nomizo, sagriež smalkāk un sablendē. Sukādes sasmalcina, ja ir tāda nepieciešamība.
Sviestu uzputo ar cukuru un, turpinot putot, pa vienai pievieno olas. Iemaisa sasmalcinātus apelsīnus, miltus un cepamo pulveri. Mīklu sadala starp divām formām un cep, apm., 35 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Sagataves atdzesē uz restēm.
Gatavo krēmu. Krēmsieru sajauc ar svaigi spiestu apelsīna sulu un rīvētu apelsīna miziņu. Pievieno vanilīna cukuru, pūdercukuru un kārtīgi samaisa. Sagatavi apsmērē ar krēmu, pārkaisa ar sukādēm un tad vēlreiz smērē krēmu. Apsedz ar otru kūkas sagatavi un novieto ledusskapī uz 1 stundu.
Pagatavo putukrējumu. Cremilla maisījumu pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un iekrāso sev tīkamā krāsā. Ar šo putukrējumu apsmērē kūku un novieto ledusskapī līdz pasniegšanai. Pirms pasniegšanas kūku izdekorē ar cukura dekoriem.