OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kūkas
2014. gada 13. maijā, 04:35

Šokolādes kūka "Dubultā"

Šokolādes sastāvā ir viela – teobromīns, kas cilvēkam sniedz baudu un uzlabo garastāvokli. Pagatavojiet šo šokolādes kūku un jūtaties laimīgāki!Receptes pagatavošanai nepieciešama forma 9x27cm.

Pagatavošana

1

Lielā bļodā miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Sviestu izkausē un atdzesē.

2

Atsevišķi uzputo olas ar cukuru. Uzputotas olas iecilā miltos. Pievieno krējumu, sviestu un šokolādes gabaliņus. Visu apmaisa un pārlej formā.

3

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku apm. 45-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.

4

Kūku izņem no formas un atdzesē. Atdzisušas kūkas virsmu apsmērē ar kremu un novieto ledusskapī uz 2 stundām.

Bon appetit!