Kabaču ikri ar šampinjoniem un riekstiem
foto: Shutterstock
Kabaču ikri ar šampinjoniem un riekstiem
Konservēšana
2025. gada 17. oktobrī, 10:00

Kabaču ikri ar šampinjoniem un riekstiem

Iesaka Anita Pīra.

Pagatavošana

100 min
1

Kabačus sagriez kubiņos, sēnes – šķēlītēs, riekstus sasmalcini blenderī.

2

Sīpolus smalki sagriez, burkānus sarīvē. Liec uz pannas un eļļā cep, līdz zeltainai. Liec klāt kabačus un sēnes un sautē uz vidējas uguns 35 minūtes.

3

Ķiplokus izspied caur spiedi un kopā ar riekstiem, sāli, cukuru un etiķi pievieno pannas saturam. Sautē vēl 10 minūtes. Gatavu pildi sterilizētās burciņās. Aizvāko.