foto: Shutterstock
Konservēšana
2024. gada 24. septembrī, 10:00

Pikantie kabaču salāti

Šie salāti būs lieliska piedeva pie zivs vai gaļas ēdieniem. Taču tikpat veiksmīgi tos var baudīt kā pamatēdienu. Izmēģini šo recepti arī tu!

Pagatavošana

40 min
1

Kabačus nomizo un sagriez mazos gabaliņos. Sīpolus un ķiplokus nomizo un smalki sakapā. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus un ķiplokus. Pievieno kabačus, kaltētus dārzeņus, garšvielas un cep vēl pāris minūtes. Pievieno konservētus (iepriekš sasmalcinātus) tomātus, adžiku un sautē, līdz kabači ir gatavi. Pēc garšas pievieno sāli.

2

Jau gataviem salātiem vari pievienot sasmalcinātus, svaigus zaļumus. Salātus vari pasniegt gan siltus, gan aukstus.