

Uzkarsē krāsni līdz 160 grādiem. Iešķil abas olas miksera traukā, pieber cukuru un saputo biezās, krēmīgās putās. Pierīvē apelsīna miziņu, pieber miltus, cepampulveri, pistācijas un mandeles. Samīci valganu mīklu.
Sadali mīklu uz pusēm un no katras puses savel ap 4 cm platu desiņu, ko liec uz plāts. Cep krāsnī apmēram 15 minūtes, līdz klaipiņi uzpūtušies un gaiši zeltaini. Izņem no krāsns un uzmanīgi pārliec uz dēlīša.
Sagriez abus klaipiņus ½ cm biezās šķēlēs. Kārto tās uz plāts, vēlreiz liec krāsnī uz 10 minūtēm – cep, līdz cepumi gaiši brūni. Slēgtā traukā var glabāt 2 nedēļas.
Ideja! Lai viegli nomizotu mandeles, aplej tās ar vārošu ūdeni un ļauj 8–10 minūtes mirkt, tad noskalo. Tā varēsi mandeles viegli izspiest no miziņām. Apžāvē vai apgrauzdē cepeškrāsnī.