
Šķīvī sajauc kanēli ar cukuru un noliec malā. Uzkarsē krāsni līdz 175 grādiem. Sagatavo 2 plātis un izklāj tās ar cepampapīra.
Ieber bļodā miltus, cepamo pulveri, sodu un sāli. Kārtīgi sajauc ar putojamo slotiņu.
Ar mikseri saputo sviestu un cukuru, tad pievieno olas un vaniļas cukuru. Kul, līdz veidojas viegla un čagana masa. Iejauc sausās sastāvdaļas. Mīci, līdz masa ir viendabīga.
Ņem pa tējkarotei mīklu un savel mazas bumbiņas. Liec tās pa porcijām kanēļa-cukura maisījumā un apviļā.
Liec bumbiņas uz plāts, atstājot starp tam palielas atstarpes, lai cepoties mīklai ir, kur izplūst. Liec cepeškrāsnī un cep 10 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni.