Vispirms pagatavo mīklu. Liec bļodā sviestu, pieber miltus un sāli. Ar pirkstiem sastrādā maizes drupatām līdzīgā masā. Pievieno olu un 1 ēdk. auksta ūdens. Veikli samīci mīklu un savel to bumbā. Mīklu daudz nemīci, jo tad tā var kļūt cieta. Ietin mīklas bumbu plēvē un ieliec uz pusstundu ledusskapī.
Kamēr mīkla atvēsinās, sagatavo ābolus – iztīri (var nemizot) un ar rīvi sašķēlē 1–2 mm biezās šķēlītēs. Liec bļodā, apslaki ar citrona sulu un pārber ar pūdercukuru. Ar rokām viegli izcilā, cenšoties nesalauzt šķēlītes.
Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Mīklu liec uz cepamā papīra loksnes un izveltnē apli, kas ietilpst cepamajā plātī. Atstāj tukšu 2 cm platu mīklas apļa malu un tālāk liec ābolu šķēlītes pa apli. Kad malējais aplis salikts, liec nākamo un tā turpini, līdz nonāc līdz centram. Brīvo mīklas maliņu uzloki uz āboliem, veidojot ieloces.
Ievārījumu atšķaidi ar citrona un ābolu sulu, kas palikusi bļodā no āboliem, un ar šo maisījumu rūpīgi nolako ābolus. Savukārt mīklas maliņu apzied ar sakultu olas dzeltenumu.
Liec cepeškrāsnī un cep 20–30 minūtes, regulāri pārbaudot, lai ābolu maliņas neapdeg. Labi garšos silta, pasniedz ar saldējumu vai vaniļas krēmu.