foto: Shutterstock
Konditoreja
2024. gada 24. maijā, 12:00

Krāsnī cepts šokolādes pudiņš

Ļoti gards pudiņš sanāk tad, ja to pilnībā neizcep un vidus paliek krēmīgs. Tāda izcepšanai pietiek tikai ar 10 minūtēm.

Pagatavošana

35 min4 porcijas
1

Šokolādi rupji sakapā, kopā ar sviestu liec karsta ūdens peldē un maisot izkausē. Pievieno piparus un cukuru, samaisi, izņem no peldes un atstāj, lai 5 minūtes padziest.

2

Pa vienai iekul olas. Iemaisi miltus.

3

Mīklu iepildi četrās karstumizturīgās veidnītēs. Liec 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.

4

Mazliet atdzesē, izrotā ar putukrējumu un pārkaisi kakao pulveri.