foto: Shutterstock
Miltus uzber uz dēlīša, vidū izveido iedobi, ieber cukuru un sakapātu sviestu. Ar platu nazi bīdi miltus uz vidu, visu samaisi un sakapā smalkās drupačās.
Strauji samīci gludu mīklu, savel apaļu, ietin plēvē un uz pusstundu ieliec ledusskapī.
Pēc tam mīklu izveltnē cepamplātij atbilstošā lielumā, liec uz plāts ar cepampapīru, sadursti ar dakšiņu.
Liec 190 grādu karstā krāsnī un cep 10–15 minūtes.
Ņem laukā, kārto virsū notecinātas persiku pusītes.
Krējumu sakul ar pienu, 50 g cukura, 1 olu, 3 olu dzeltenumiem un citrona sulu un pārlej persikiem.
Cep 175 grādu karstumā aptuveni 30 minūtes.
Tikmēr saputo 3 olu baltumus stingrās putās, pamazām iesijā atlikušo cukuru un riekstus.
Klāj uz kūkas un cep vēl 5–7 minūtes, lai tā iekrāsojas zeltaini brūna.