Blenderī sasmalcini cepumus ar kakao pulveri. Pievieno mīkstu sviestu un samaisi, līdz izveidojas viendabīga masa. Izklāj kūkas formā, kas ir 20 cm plata diametrā.
Lielā bļodā samaisi krēmsieru, krējumu un iebiezināto pienu. Pievieno sāli. Lēnām iemaisi masā olas.
Pildījumu lej pāri cepumu pamatnei. Izlīdzini un liec iepriekš uzsildītā krāsnī cepties 160 grādos 75-90 minūtes, līdz kūkas virsma kļūst stingrāka.
Kad kūka gatava, izņem no cepeškrāsns un ļauj 45 minūtes atdzist, tad izņem no formas.
Karamelei: pannā ar biezu dibenu izkausē cukuru, pievieno saldo krējumu un sviestu, sāli pēc garšas. Noņem no uguns, taču turpini maisīt, lai masa nesacietē. Lej pāri kūkai.