
foto: Shutterstock
Pannā izkausē sviestu kopā ar medu. Noņem pannu no uguns un pievieno zemesriekstu sviestu, maisi līdz rodas viendabīga masa. Pievieno 2/3 mušļa, olas dzeltenumu, miltus, sodu un cukuru. Apmaisi un noliec malā atdzist uz vismaz 10 minūtēm, ik pa laikam apmaisot.
No masas izveido 18 valrieksta izmēra bumbiņas. Liec tās uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Viegli piespied, taču pavisam nesaplacini. Uz katra uzber nedaudz pāri palikušā mušļa.
Cep 180 grādos 10-12 minūtes.
Lai cepumus padarītu kraukšķīgākus, tos pēc izņemšanas no pannas sakārto uz cepeškrāsns restēm un ieliec vēl uz 5 minūtēm krāsnī.