Ābolus nomizo un sarīvē uz smalkas dārzeņu rīves. Nospiež lieko šķidrumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Ābolus vienmērīgi izklāj uz cepešpannas, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru un izlīdzina ar karoti, nedaudz piespiežot
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Olu dzeltenumus puto 1-2 min, pievieno cukuru un puto vēl 2-3 min. Pievienot izsijātus miltus, cepamo pulveri un visu kārtīgi samaisa. Olu baltumus uzputo un uzmanīgi iecilā mīklā. Mīklu vienmērīgi izklāj uz āboliem. Cep 15-20 min. 180 grādos
Cepešpannu apklāj ar tīru dvieli un koka dēlīti un apgriež otrādi, lai āboli būtu pavirsu. Pamatni mazliet atdzesē uz dvielīša un satīn ruletē ar dvielīša palīdzību. Ruleti pilnībā atdzesē un tad griež gabalos.