foto: Shutterstock.com
Konditoreja
2021. gada 7. aprīlī, 14:00

Omītes auzu pārslu cepumi bez miltiem

0

Katrai omītei ir savas supperreceptes. Šoreiz padalīsimies ar vienu no brīnišķīgajām receptēm, kas iegūta no kādas omītes recepšu klades. Izmēģiniet arī jūs!

Pagatavošana

40 min20 porcijas
1

Sviestu uzputot ar cukuru un vaniļas cukuru, pievienot šķipsniņu sāls. Turpinot putot pa vienai pievienot olas. Putot līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga. Pievienot auzu pārslas un riekstus, kārtīgi samaisīt.

2

Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Gatavu mīklu ar divu karošu palīdzību liek uz cepešpannas veidojot apaļus cepumus apm. 1 cm biezus. Cepumus nelieciet pārāk tuvu vienu otram, jo tie cepeškrāsnī pakusīs un saplūdīs kopā. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 15 min.

3

Gatavus cepumus atdzesēt un var pasniegt.