Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Formā ieklāj cepamo papīru.
Burkānus notīra un sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves. Citrona miziņu sarīvē, no paša citrona izspiež sulu. Riekstus sasmalcina ar blendera palīdzību.
Sasmalcinātiem riekstiem pievieno burkānus, kokosriekstu skaidiņas, miltus, citrona sulu un miziņu, cepamo pulveri un visu kārtīgi samaisa.
Olu baltumus atdala no olu dzeltenumiem. Olu dzeltenumus uzputo ar cukuru un iejauc mīklā.
Atsevišķi uzputo baltumus līdz veidojas stingras putas. Baltumus iecilā mīklā divās/trijās daļās.
Mīklu pārlej sagatavotā formā un cep cepeškrāsnī apm. 45 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Gatavu kūku izņem no formas un atdzesē uz restēm.
No citrona izspiež sulu. Glazūrai pūdercukuru sajauc ar citrona sulu. Pievieno citrona sulu pakāpeniski, pa vienai karotei, kamēr masa būs kā biezs krējums. Gatavu glazūru ar karoti izsmērē pa kūkas virsmu, atļaujot tai "garšīgi" notecēt pāri kūkas malām.
Izdekorēt kūku var ar šokolādes oliņām vai ar sasmalcinātiem riekstiem un citrona miziņu.