OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1. Vītinātu gaļu sagriezt strēmelītēs. Kartupeļus notīrīt un sagriezt ripiņās. Puravu noskalot no smiltīm un sagriezt gredzenos.
2. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu. Apcept vītinātu gaļu, līdz tā kļūst kraukšķīga. Pievienot kartupeļus, puravus, ķiplokus un apcept apm. 10-12 min. Pieliet vīnu un vārīt uz lēnas uguns apm. 5 min. Pievienot apm. 1 gl. ūdens un vārīt, līdz kartupeļi ir mīksti. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3. Gliemenes notīrīt, ja vajag. Pievienot katlā, apmaisīt un vārīt, līdz gliemenes atveras.
4. Pasniedz siltu ar svaigu maizi.