
Cep pankūkas. Spinātus sasmalcini virtuves kombainā vai sablendē. Sviestu izkausē ūdens peldē. Traukā sakul olas ar sāli, tad pa daļām pamīšus pievieno pienu un miltus un samaisi. Pielej izkausētu sviestu un ūdeni, beigās iemaisi spinātus. Mīklu atstāj uz 30–60 minūtēm, lai briest. Cep pankūkas 18 cm diametra pannā. No šāda daudzuma mīklas vajadzētu sanākt 10 pankūkām. Ļauj tām atdzist.
Vārītas olas smalki sagriez vai sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves tāpat kā sieru un redīsus. Zaļumus smalki sakapā. Visu ber bļodā, pievieno majonēzi un krējumu, samaisi. Pagaršo un, ja nepieciešams, papildini sāli un piparus.
Liec kopā torti. Pankūku liec virsū kārtīgu ēdamkaroti salātu, izlīdzini, tad liec nākamo pankūku un atkal salātus, un tā, līdz visas kārtas izveidotas. Virspusi dekorē ar paipalu oliņām, redīsu ripiņām un pētersīļu lapiņām. Liec vēsumā, lai nedaudz savelkas. Tad sagriez gabaliņos un pasniedz.