foto: Shutterstock
Idejas brokastīm
2024. gada 21. aprīlī, 10:57

Biezpiena un siera krēms ar redīsiem un lociņiem

Biezpiens – gan vājpiena, gan pilnpiena – ir ļoti piemērots dažādu krēmu pagatavošanai. Tas, vai krēms būs salds vai sāļš, atkarīgs no tā, kādi vēl produkti un garšvielas tiks pievienotas. Sāļie krēmi noder ne tikai ziešanai uz maizes, bet arī kā garšīga mērcīte, kurā pamērcēt salmiņos sagrieztus vai rozetēs sadalītus svaigus dārzeņus, piemēram, papriku, gurķus, kolrābjus, ziedkāpostus un brokoļus.

Pagatavošana

10 min4 porcijas
1

Sieru sadrupini un samaisi ar biezpienu un krējumu.

2

Nomizotu sīpolus sakapā, redīsus smalki sagriez.

3

Visus produktus samaisi un pārkaisi ar lociņiem.