Cūkgaļu sagriezt apmēram 2 cm lielos kubiņos. Gaļu pārlikt bļodā, pievienot čili mērci un smalki sakapātus ķiplokus un sajaukt, lai gaļa būtu vienmērīgi noklāta ar mērci un ķiplokiem. Atstāt uz 2 sundām iemarinēties, ik pa brīdim apmaisot.
Maizei nogriezt garoziņu un sagriezt tik pat lielos kubiņos, kā gaļu. Maizi pievienot bļodā pie gaļas, pārliet ar olīveļļu un visu kārtīgi samaisīt.
Bekonu sagriezt kvadrātiņos. Uz iesma pamīšus uzsprauž produktus - cūkgaļas gabaliņu, bekona kvadrātiņu, maizi, atkal bekona kvadrātiņu, cūkgaļu - un tā līdz galam.
Kebabus grillē apmēram 10-15 minūtes, kamēr gaļa ir gatava.