Zivju kebabs
foto: Shutterctock
Zivju kebabs
Grilam
2025. gada 26. maijā, 12:00

Zivju kebabs

Vai tev pa rokai ir laba un svaiga zivs fileja? Un ārā īstais laiks piknikam? Lieliski! Pagatavo lieliskus un gardus kebabus!

Pagatavošana

45 min6 porcijas
1

Zivs fileju sagriez palielos gabalos. Pagatavo marinādi: citorna sulu sajauc ar eļļu, pievieno lauru lapu, sāli un svaigi maltus piparus. Pārlej ar marinādi zivi un atstāj uz 2-2,5 stundām marinēties. Kad zivs ir gatava, uzdur zivs gabalus uz koka irbulīšiem vai metāla iesmiem. Zivi cep uz grila apm. 15-20 minūtes, kamēr zivs gatava.

2

Mērcei: rīvētu citrona miziņu sajauc ar olu dzeltenumiem un saldo krējumu. Mērci uzkarsē un vāri, līdz daudzums samazinās uz trešdaļu. Atdzesē.

3

Pasniedz ar mērci un vārītiem rīsiem.