Zivju kebabs.
Zivju kebabs.
Grilam
2023. gada 27. novembrī, 07:28

Zivju kebabi

Pa rokai laba un svaiga zivs fileja? Ārā īstais laiks piknikam? Lieliski! Pagatavojat lieliskus un gardus kebabus!

Pagatavošana

45 min6 porcijas
1

Zivs fileju sagriezt palielos gabalos. Pagatavot marinādi: citorna sulu sajaukt ar eļļu, pievienot lauru lapu, sāli un svaigi maltus piparus. Pārliet ar marinādi zivi un atstāt uz 2-2,5 stundam marinēties. Kad zivs ir gatava, uzdurt zivs gabalus uz koka irbulīšiem vai metāla iesmiem. Zivi cept uz grila apm. 15-20 minūtes, kamēr zivs gatava.

2

Mērcei: rīvētu citrona miziņu sajaukt ar olu dzeltenumiem un saldo krējumu. Mērci uzkarsēt un vārīt līdz daudzums samazinās uz trešdaļu. Atdzesēt.

3

Pasniegt ar mērci un vārītiem rīsiem.