Grilēšanas blakusefekti Kukurūzas ribiņas
foto: Shutterstock
Grilēšanas blakusefekti Kukurūzas ribiņas
Grilam
Šodien 10:00

Grilēšanas blakusefekti: Kukurūzas ribiņas

Māca Vecrīgas pusdienu vietas Spināti un sviests saimniece Ieva Salmane. Brīnišķīgs ēdiens, kas lieliski papildina jebkuru grila šedevru. Ja vēlies vegāno versiju, aizstāj sviestu ar olīveļļu. Ja pieejamas tikai svaigas kukurūzas vālītes, tās iepriekš novāri – aptuveni 5 minūtes sālītā ūdenī.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Kukurūzas vālītes gareniski pārgriez 4 daļās.

2

Sviestu izkausē un sajauc ar garšvielām un rīvētu ķiploku. Ar šo maisījumu ierīvē kukurūzu, pārliecinoties, ka garšvielas iekļūst arī starp kukurūzas graudiem.

3

Liec uz uzkarsēta grila restēm un cepini aptuveni 10 minūtes, līdz tās pieķērušas brūnumu un draiski izliekušās. Pirms pasniegšanas karstām var uzbirdināt rīvētu Parmas sieru.