
Spārniņiem nogriez pēdējo falangu. Uz tās gandrīz nav gaļas, un tā traucēs salikt spārniņus rindā. Nogrieztos galiņus ieliec saldētavā – tos varēsi izmantot buljona pagatavošanai.
Nelielā trauciņā sajauc pārējās sastāvdaļas un ar šo marinādi apsmērē spārniņus. Liec tos ledusskapī vismaz uz 2 stundām, lai iemarinējas; var atstāt arī uz nakti.
Uzkarsē grilu mēreni karstu un liec uz restītēm spārniņus. Grilē, līdz zeltaini – apmēram 7 minūtes no katras puses. Pasniedz nekavējoties.
Zināšanai! Tieši tāpat spārniņus var pagatavot cepeškrāsnī. Krāsns temperatūrai vajadzētu būt 200 grādu, un vislabāk izmanto grila režīmu.