Grilled fish with butter and lemon, selective focus
Grilled fish with butter and lemon, selective focus
Grilam
2015. gada 16. aprīlī, 19:12

Forele armēņu gaumē

Armēnija pasaulē ir zināma arī ar Sevānas ezeru, kurā aug rozā foreles. Bet šai receptei, protams, varat izmantot jebkuras krāsas foreli. Jā, Armēnijā šo īpašo zivi pasniedz ar granātābolu.

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Foreles atzvīņot, iztīrīt iekšas un izgriezt žaunas. Zivis kārtīgi ierīvēt gan no iekšpuses, gan no ārpuses ar Kajennas pipariem vai papriku.

2

Zivi cept uz grila 10-12 min, ik pa brīdim apgrozot un uzliekot pa sviesta piciņai.

3

Gatavu foreli pasniedz ar citrona daiviņām un estragonu vai dillēm.