Tomato sauce (jam) with parsley and garlic in glass jar, selective focus
Tomato sauce (jam) with parsley and garlic in glass jar, selective focus
Grilam
2014. gada 29. jūlijā, 20:15

Tomātu mērce ar āboliem

Šī mērce lieliski papildinās jebkuru ēdienu kurš gatavots uz grila, turklāt āboli piešķir mērcei īpašu noti. Nobaudiet!

Pagatavošana

90 min
1

Dārzeņus sagriezt smalkāk. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus. Tad pievienot pārējos dārzeņus un uzkarsēt. Uz nelielas uguns vārīt 30-40 min. Ja pietrūkst šķidrums, var pievienot mazliet ūdens. Vēl siltu mērci sablendēt vai izmalt caur gaļas maļamo mašīnu, pievienot pēc garšas sāli.

2

Mērci pildīt tīrās sterilizētās burkās un aizvākot. Glabāt vēsā vietā.