Ostrich steak with fresh salad, selective focus
Ostrich steak with fresh salad, selective focus
Gaļas ēdieni
2013. gada 20. martā, 20:52

Strausa fileja ar garšvielām

Strausa sarkanā gaļa pēc dietologu uzskatiem ir visliesākā, satur lielu olbaltumvielu skaitu un tādus mikroelementus kā mangāns, kālijs un fosfors. Strausu fileja satur minimālu tauku daudzumu, apmēram 1,2%, bet tomēr garša strausu gaļai ir ļoti delikāta. Nogaršojiet!

Pagatavošana

30 min6 porcijas
1

Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt plastikāta konteinerā. Marinādei pievienot gaļu, apsegt ar pārtikas plēvi un marinēt 1 stundu ledusskapī. Ik pa brīdim gaļu apgrozīt. Gaļu izņemt no marinādes un cept uz grila 10-15 minūtes no katras puses. Gaļu pārlikt uz šķivja un ietīt dubultā follijā, lai gaļa nobriest.

2

Gatavu gaļu sagriež šķēlēs un pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem.