OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2013. gada 18. martā, 21:45

Strausa gaļas kebabi

Pastāv uzskats, ka jo vairāk strauss savas dzīves laikā ir skrējis, jo tā gaļa ir maigāka. Strausu gaļa ir diētisks produkts. Tauku un holesterīnu saturs tajā ir gandrīz divas reizes mazāks, nekā liellopu gaļā, cūkgaļā vai vistas gaļā. Nogaršojiet.

Pagatavošana

4 porcijas
1

Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt kvadrātos.

2

Strausa gaļu sagriezt vienādos kubiņos. Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt kopā un iemarinēt tajā gaļu. Atstāt uz 1 stundu vai tik ilgi, cik iespējams. Iemarinētu gaļu uzdur uz iesmiem pamīsus ar papriku. Cep uz grila, ik pa brīdim apgrozot. Cepšanas ilgums atkarīgs no gaļas gabalu lieluma.

3

Pasniedz ar kuskusu vai grilētiem dārzeņiem un jogurta mērci.