Šašliks klasiskā marinādē
Šašliks klasiskā marinādē
Gaļas ēdieni
Šodien 12:00

Šašliks klasiskā marinādē

Jo vairāk saulainu dienu prognozē sinoptiķi, jo vairāk cilvēku pusdienas vai vakariņas gatavo uz oglēm. Un, protams, neiztiek bez tradicionālām vērtībām - šašlika.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Gaļu sagriez apm. 3 cm lielos kubiņos. Sīpolu sagriez gredzenos.

2

Lielā katlā liec kārtām gaļu un sīpolus, katru kārtu apslaki ar vīnu, pārkaisi ar pipariem. Noliec marinēties aukstā vietā uz 6-8 stundām.

3

Īsi pirms cepšanas sīpolus izņem ārā. Gaļu uzdur uz iesmiem un cep 20-30 minūtes uz karstām oglēm. Pašās beigās pārkaisi ar sāli.