

Gatavo marinādi. Ķiploku sarīvē un sajauc ar pārējām marinādes sastāvdaļām.
Ar marinādi vienmērīgi noklāj vistu kājiņas. Liec tās ledusskapī vismaz uz stundu.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Vistu kājiņas kārto karstumizturīgā traukā vai uz cepampannas. Atalikušo marinādi pataupi.
Cepeškrāsnī cep 20–25 minūtes. Tad vistu kājiņas pārlej vai pārsmērē ar atlikušo marinādi un cep vēl 10 minūtes. Cepšanas laikā kājiņas apgrozi, lai tās būtu vienmērīgi brūnas.
Kamēr vista cepas, gatavo salātus. Sasmalcini kāpostu, stienīšos sagriež burkānu, smalki sakapā piparmētru lapiņas. Liec visu bļodā, pārkaisi ar garšvielām, pārlej ar citrona sulu, medu un eļļu. Samaisi un servē kopā ar vistu kājiņām.