
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izmanto nelielu cepamtrauku ar vismaz 5 cm augstām malām.
Karbonādes izklapē ar gaļas āmuriņu. Samaisi miltus ar krietnu šķipsnu malto piparu un 1 tējk. sāls. Apviļā gaļas šķēles miltu maisījumā un uz pannas eļļā apbrūnini no abām pusēm. Pamīšus kārto cepamajā traukā.
Izņem no plūmēm kauliņus. Liec plūmes pannā un uz mērenas uguns cep, līdz tās sāk šķīst. Pieber cukuru un samaisi. Cep vēl kādu minūti, lai cukurs un plūmes sadraudzējas, tad pieliec pārējās sastāvdaļas un pannas saturu uzvāri. Pielej apmēram 200 ml ūdens, samaisi un vēlreiz uzvāri. Iegūto mērci pārlej gaļas šķēlēm. Raugies, lai gaļa gandrīz pilnībā būtu mērcē; ja vajag, pielej vēl nedaudz vāroša ūdens.
Liec cepamtrauku krāsnī un karsē 20–30 minūtes, līdz gaļa mīksta. Ja plūmju mērce pārāk šķidra, izņem gaļu no trauka un mērci pannā uz straujas uguns vāri, kamēr tā sabiezē līdz sīrupainai konsistencei.