
Uzkarsē krāsni līdz 190 grādiem (bez ventilācijas). Gaļas gabalu nomazgā, nosusini un ar asu nazi iegriez ādiņā tā, lai neaizgrieztu līdz liesumam. Pa šīm iegriezuma līnijām pēc tam būs ērti gaļu sagriezt šķēlēs pasniegšanai.
Uz ļoti karstas pannas ātri apbrūnini gaļas gabalu no visām pusēm, izņemot ādu.
Ierīvē ar sāli un pipariem un aplipini ar timiāna zariņiem. Liec gaļu krāsnī uz restītēm ar ādu uz augšu. Apakšā paliec cepamtrauku, lai tauciņi netek krāsnī.
Cep 10 minūtes, tad temperatūru samazini līdz 110 grādiem (bez ventilācijas) un turpini cept vēl 5–6 stundas.
Kad gaļa gatava, uz pāris minūtēm ieslēdz grila režīmu, lai ādiņa uzburbst un kļūst kraukšķīga. Pirms sagriešanas ļauj gaļas gabalam 10 minūtes atpūsties.
Izvēlies vislielāko dēlīti un liec uz tā pētersīļus, baziliku, raudeni un čili. Ar lielo nazi kapā zaļumus, līdz iegūsti viendabīgu, aromātisku masu un sāk izdalīt sulas. Iešķūrē zaļumus bļodiņā, pierīvē citrona miziņu, pielej tā sulu un olīveļļu. Mazliet pieber sāli un samaisi. Pasniedz pie gaļas.