Gaļas gabalā no ādas puses izdari iegriezumus tā, it kā gribētu to griezt šķēlēs, bet nedaudz pārgriez tikai ādu. Ar nazi rīkojies ļoti uzmanīgi, lai neiegrieztu liesumā. Tas atvieglos cepeša sagriešanu šķēlēs un ādiņas grilēšanu. Ja gaļas gabals ir ar ribiņām, centies griezt tām paralēli.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sagatavo metāla restīti, ko var ielikt krāsnī uz cepamās plāts.
Gaļu rūpīgi ierīvē ar sāli un pipariem. Uz pannas apbrūnini to no visām pusēm, izņemot ādu. Liec uz restītēm timiāna un rozmarīna zariņus un tiem virsū gaļu ar ādu uz augšu. Cep krāsnī 10 minūtes ar ieslēgtu ventilāciju, tad samazini temperatūru līdz 120 grādiem, noņem ventilāciju un turpini cept vēl aptuveni 6 stundas.
Ja vēlies kraukšķīgu ādiņu, beigās uz pāris minūtēm ieslēdz grila režīmu, lai ādiņa kļūst kraukšķīga. Tagad gan uzmani procesu, jo ādiņa ļoti ātri var apdegt.
Pirms griešanas ļauj gaļai 10 minūtes atpūsties. Lieliski garšos ar mārrutkiem vai ābolu musu.