foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2022. gada 1. februārī, 12:00

Vista krāsainā paprikas un tomātu mērcē

Šķiņķīšu vietā, protams, der arī fileja, vienīgi tad gaļa būs sausāka un ne tik sulīga. Piedevās der gan rīsi, gan makaroni, gan prāva maizes šķēle un kādi lapu salāti.

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Šķiņķīšus sagriez nelielos gabaliņos. Nomizotu sīpolu sakapā. Paprikas pākstis iztīri un arī sagriez gabaliņos.

2

Lielā pannā sakarsē eļļu. Ieliec gaļu un sīpolus un uz straujas uguns apcep.

3

Pievieno papriku un cep vēl 2–3 minūtes. Iemaisi tomātus un pētersīļus, pieber sāli un piparus.

4

Pannai uzliec vāku un uz lēnas uguns sautē aptuveni 15 minūtes.