foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 13. martā, 10:00

Kuskusa salāti ar vistu

Šī recepte ir īsts glābējs, ja maltīti vajag te un tūliņ. Kamēr sildās buljons, uz pannas apcep vistu, un ēdamais būs galdā 20 minūtēs.

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Katliņā liec vārīties buljonu, pievieno sviestu, citrona miziņu un kuskusu. Noņem no uguns, uzliec vāku, taču ik pa laikam apmaisi, lai kuskuss uzsūc šķidrumu.

2

Uz pannas apcep vistas fileju, kamēr tā kļūst brūna. Ieteicams to sagriezts kumosa izmēra gabaliņos.

3

Bļodā lej citronu sulu un smalki sagrieztos kaltētos tomātus, pievieno kuskusu, vistas fileju un pāri ber spinātus. Viegli samaisi un pasniedz siltu.