foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 28. jūnijā, 12:00

Vistas gulašs ar kokospienu

Ja gribas vēl eksotiskāku garšu, pie gulaša pasniedz mango čatniju, kas ir nopērkams lielveikalos.

Pagatavošana

60 min7 porcijas
1

Ķiplokus un sīpolu smalki sakapā. Gaļu sagriez gabaliņos.

2

Katlā sakarsē un pa porcijām apcep vistas gabaliņus no visām pusēm. Pārkaisi ar sāli.

3

Visu gaļu ieliec atpakaļ pannā, pievieno sīpolus, ingveru un ķiplokus un maisot apcep. Iemaisi kariju un garšvielu maisījumu un vēlreiz apcep.

4

Pielej 750 ml ūdens un kokospienu, iemaisi buljona pulveri un pavasara sīpoliņus un uz mazas uguns vāri 10–15 minūtes.

5

Cieti iekul nelielā daudzumā ūdens un iemaisi gulašā. Pavāri vēl dažas minūtes.

6

Pārkaisi ar riekstiem un koriandru.