Cūkgaļas šnicele ar āboliem
foto: Shutterstock.com
Cūkgaļas šnicele ar āboliem
Gaļas ēdieni
2025. gada 19. februārī, 12:00

Cūkgaļas šnicele ar āboliem

0

Cūkgaļas šnicele ar āboliem ir tipisks vācu virtuves ēdiens. Klāt ierasti ēst ceptus kartupeļus un kādu skābētu vai marinētu gurķi.

Pagatavošana

20 min44 porcijas
1

Gaļas šķēles izdauzi ar gaļas āmuru kā karbonādēm, ierīvē ar sāli un pipariem un eļļā no abām pusēm viegli apcep.

2

Ābolus bez serdēm un mizas sagriez šķēlēs un sviestā apcep.

3

Pannas šķidrumam pievieno citronu sulu, krējumu un uzkarsē. Šniceles kārto lēzenā traukā, pārlej ar šo pannas šķidrumu un pārsedz ar ābolu šķēlītēm.