foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2023. gada 6. novembrī, 12:00

Cūkas karbonāde saldajā krējumā

Saldajā krējumā sautēta karbonāde ir daudz sātīgāks ēdiens, nekā tradicionāli cepta. Tomēr, šādi sagatavota, tā ne vien nepierasti garšo, bet ļauj izmantot arī mērci piedevās, un tā vairs nav jāgatavo atsevišķi.

Pagatavošana

35 min6 porcijas
1

Sagrieztās gaļas šķēles nedaudz saklapē un apviļā ar garšvielām sakultā olā un miltos.

2

Sakarsētā pannā eļļā uz mazas uguns karbonādi pavisam nedaudz apcep no abām pusēm.

3

Liec kārtām sautējamā katlā, pārlej ar saldo krējumu. Karbonādēm jābūt pārklātām ar krējumu, ja tā nav – pievieno ūdeni!

4

Sautē uz nelielas uguns uz plīts vai cepeškrāsnī 25 minūtes.