foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2023. gada 12. janvārī, 12:01

Pikantais vistas karijs ar dārzeņiem

Garšvielas karija sastāvā uzmundrina un iekustina tos, kam uzmācies gurdums un zudusi interese par aktīvu dzīvi. Savukārt dārzeņi zināmā mērā neitralizē lieko asumu.

Pagatavošana

70 min4 porcijas
1

Vistas fileju sagriez mazos gabaliņos. Nomizotu sīpolu, ingveru un ķiplokus smalki sakapā. Iztīrītu čili pāksti smalki sagriez. Burkānu nomizo, paprikai iztīri sēklas, un abus sagriez gabaliņos. Tomātus sagriez prāvākos gabalos.

2

Dziļā pannā sakarsē sviestu, iemaisi karija pastu, pievieno garšvielas, čili un ingveru un 1–2 minūtes pacep.

3

Pievieno sīpolus un ķiplokus, cep vēl aptuveni 1 minūti. Iemaisi tomātus.

4

Pievieno vistas gabaliņus un samaisi. Pieber dārzeņus un uz lēnas uguns sautē 20 minūtes. Ja vēlies, pārkaisi ar svaigu koriandru.