Liellopa gaļas sautējums ar pupiņām.
foto: Shutterstock
Liellopa gaļas sautējums ar pupiņām.
Gaļas ēdieni
2024. gada 7. oktobrī, 12:00

Liellopa gaļas sautējums ar pupiņām

Sātīgs un nedaudz ass pupiņu un gaļas sautējums. To var ēst vienu pašu, ar skābu krējumu un apgrauzdētu baltmaizi. Taču to arīdzan var ēst klāt rīsiem vai kartupeļiem.

Pagatavošana

150 min4 porcijas
1

Pannā apcep gaļas gabaliņus, līdz tie apbrūnējuši.

2

Katlā apcep sīpolus, līdz tie kļuvuši mīksti. Tad pievieno ķiploku, papriku, čili, kumīnu un cep vēl 2 minūtes.

3

Sīpoliem pievieno gaļu, pupiņas tomātus un buljonu. Uz mazas uguns vāri 40-50 minūtes līdz gaļa ir mīksta. Pasniedz ar skābu krējumu.