foto: Shutterstock
Maizi iemērc remdenā ūdenī. Sīpolus nomizo. No maizes izspied lieko šķidrumu. Vienu sīpolu sakapā un samīci kopā ar malto gaļu, maizi, olu, timiānu, papriku, sāli un pipariem. Izveido 8 kotletes.
Pannā sakarsē eļļu un izcep kotletes.
Pārējos sīpolus sagriez gredzenos un apkaisi ar miltiem. Bumbierus nomizo, pārgriez uz pusēm, izgriez serdi un mīkstumu sagriez šķēlītēs. Apslaki ar citrona sulu. Liec karstās taukvielās pannā un pāris minūtes pasautē.
Tīrā pannā apcep šķiņķi kraukšķīgu un izņem laukā. Ieliec sīpolus un apcep kraukšķīgus.
Kotletes liec uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru. Virsū kārto bumbieru šķēlītes un sieru. Ievieto 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 7–10 minūtes.
Izņem laukā un pārkaisi ar kraukšķīgajiem sīpoliem un šķiņķa gabaliņiem.