Gaļas ēdieni
2016. gada 22. jūlijā, 06:08

Cāļu pusspārni ar dārzeņiem un rīsu nūdelēm

Šo recepti noteikti jāizmēģina katram garšu meklēšanas entuziastam. Katrā ziņā, nebūsiet vīlušies un šo recepti gatavosiet vēl un vēl. Pārliecinies! :)

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Baklažānu sagriež kubiņos. Kartupeļus notīra un sagriež tāpat kā baklažānus.

2

Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Ķiploku daiviņas smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, ķiplokus un ingveru. Pievieno kartupeļus un baklažānus, cep vēl 5 min. Pievieno pusspārnus un apcep. Tad ik pa brīdim pievienojot mazliet ūdeni dārzeņus izsautē mīkstus. Pievieno sniega zirnīšus (pākstis var sagriezt smalkāk), kukurūzu un bambusa asnus, zivju mērci, cukuru, svaigi spiestu laima sulu un sojas mērci pēc garšas. Sautē vēl 5 min.

3

Rīsu nūdeles novāra atbilstošo instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina.

4

Mērci pasniedz ar rīsu nūdelēm. Dekorē ar sagrieztu čili piparu.