foto: Shutterstock
Olas uzputo ar dakšu, pievieno griķu miltus, pienu un kārtīgi samaisa. Apsedz ar tīru dvielīti un atstāj uz 30 min. uzbriest. Tad pievieno kviešu miltus, olīveļļu, sāli un piparus, vēlreiz samaisa un uzkarsētā pannā izcep pankūkas.
Koriandru sajauc ar papriku, čili pipariem un sumahu.
Sīpolu un ķiploku daiviņas sasmalcina. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno malto gaļu un apcep arī to. Pievieno konservētus tomātus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, sausās garšvielas un sautē, līdz šķidrums reducējās (iztvaiko).
Pankūkas kārto porcijas šķīvjos. Katru pankūku piepilda ar gaļu, pa virsu pārkaisa ar sieru un dīgstiem. Pasniedz uzreiz.