OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2014. gada 8. jūlijā, 19:24

Vistas fileja garšvielu mērcē

Uztura speciālisti atzinuši, ka tieši vistas fileja ir labākā izvēle izvēloties vistas produkciju. Tai ir augsta uzturvērtība, bet zems kaloriju daudzums. Tad nu piedāvājam vēl vienu vistas filejas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Vistas fileju noskalot, nosusināt un sagriezt kubiņos. Sīpolu un ķiplokus sagriezt smalkos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot vistas fileju un apcept arī to. Pievienot garšvielas, Balzamiko, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, apmaisīt. Pārliet ar 1 gl. ūdens un sautēt, līdz vista ir gatava.

2

Pasniedz ar rīsiem, griķiem vai kartupeļiem.