OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2013. gada 14. augustā, 19:46

Vistas fileja ar bārbekjū mērci

Ir zināms teiciens: "Sader kā cimds ar roku". Šajā gadījumā šo teicienu var attiecināt uz vistas filejas saderbību ar mērci. Garšo izcili!

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Mērces katliņā ielej balzamiko, pievieno kečupu, sinepes, brūno cukuru, sinepes un granulētos ķiplokus un karsē apm. 15 min, ik pa brīdim apmaisot, kamēr šķidrums iztvaiko un mērce samazinās apjomā apm. uz 1/3.

2

Vistas filejas ierīvē ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pannā uzkarsē eļļu un uzcep vistas filejas līdz tās ir gatavas.

3

Vistas filejas pasniedz siltas ar barbekjū mērci.