OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2013. gada 7. maijā, 16:12

Vistas fileja, pildīta ar sieru un pesto

Šis ēdiens lieliski garšos gan karsts kā pamatēdiens, gan priecēs jebkuru gardēdi kā aukstā uzkoda. Vienkārši pagatavojams, bet garšas īpašības ļauj šim ēdienam ieņemt vietu pat izsmalcināta restorāna ēdienkartē.

Pagatavošana

40 min2 porcijas
1

Vistas fileju sagriezt plakaniski un atvērt kā grāmatu. Apsegt ar pārtikas plēvi un izklapēt. Abas filejas iesmērēt ar pesto un ar rokām sadalīto mocarellas sieru izkārtot uz filejas. Satīt ruletē. Ja nepieciešams, sastiprināt ar kulināro diegu.

2

Karstumizturīgu formu iesmērēt ar eļļu un pārlikt vistas filejas. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 25-30 min.

Drupačām sviestu sajaukt ar rīvmaizi, pievienot smalki sakapātus zaļummus, sāli pēc garšas un starp plaukstam saberzt, līdz veidojas drupačas.

3

10 min. pirms cepšanas beigām filejas pārkaisīt ar drupačām.