Rabarberus sagriez nelielos gabaliņos. Lej katliņā ap puslitru ūdens, pieber 100 g cukura, iemet kanēļa miziņu un uzvāri. Izvēloties katliņu, rēķinies, ka klimpas tajā izaugs krietni lielākas.
Ber katliņā rabarberus un uzvāri. Pagaršo, vai nevajag papildināt cukuru.
Olas sakul ar 20 g cukura, miltiem un šķipsnu sāls. Noregulē uguni tā, lai katliņš ar rabarberiem viegli vārās. Iemērcē ēdamkaroti vārošajā šķidrumā, tad ņem ar to nedaudz klimpu mīklas un, iemērcot karoti katliņā, palaid klimpiņu rabarberos. Ja katru reizi iemērksi karoti vārošajā šķidrumā, mīkla pie tās nepielips.
Kad visa mīkla salaista katliņā, vāri ķīseli tik ilgi, līdz klimpas uzpeldējušas. Pagaršo, vai nevajag papildināt cukuru.
Pasniedz karstas vai aukstas.