foto: Shutterstock
Deserti
2024. gada 19. aprīlī, 12:00

Viltotās Rafaello konfektes

Šajā receptē pildījumā ir ķirši, bet tās var būt arī mandeles – kā īstajās Rafaello konfektēs, rieksti, žāvētas dzērvenes un citas ogas vai augļu gabaliņi.

Pagatavošana

1

Želatīnu (atbilstoši norādei uz iesaiņojuma) uzbriedini aukstā ūdenī un pēc tam izšķīdini nelielā daudzumā silta ūdens.

2

Biezpienu ļoti rūpīgi samaisi ar cukuru, vaniļas cukuru un kondensēto pienu, pēc tam pievieno izšķīdināto želatīnu un vēlreiz samaisi.

3

Ķiršus notecini vai nosusini un saliec rindā uz sieta vai lēzena šķīvja.

4

Ar mitrām rokām ņem pa piciņai biezpiena maisījuma, saplacini, ieliec vidū ķirsi un izveido bumbiņu.

5

Apviļā kokosriekstu skaidiņās. Vienā kārtā liec uz restītēm un vismaz uz 1 stundu ievieto ledusskapī.