Deserti
2015. gada 15. septembrī, 06:03

Kramblis ar āboliem un kazenēm

Ja vēlaties iepriecināt savus mīļos ar kādu neikdienišķu desertu, izmēģiniet šo recepti un esiet gatavi - nāksies dzirdēt uzslavas, kā arī padalīties ar recepti.

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt sķēllītēs. Āboliem pievienot kazenes, kardamonu, citrona sulu, sīrupu, apmaisīt un piepildīt cepamās formiņas. Formiņās pieliet pa 1-2 ēd.k. ūdens, atkarībā no tā, cik sulīgi ir augļi.

2

Sviestu, miltus, auzu pārslas un cukuru saberzt ar rokām līdz veidojas drupačas. Pārkaisīt pa virsu augļiem.

3

Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 20-25 min.

4

Pasniedz gan siltu, gan aukstu. Klāt var pasniegt saldējumu.