Deserti
2015. gada 19. jūlijā, 14:31

Krējuma saldējums ar zemenēm un zefīru

Ja kādu desertu var dēvēt par neaizmirstamu, tad tas ir šis. Izmēģiniet šo recepti un šaubām nebūs vietas!

Pagatavošana

20 min6 porcijas
1

Zemenes, ja tās ir saldētas atlaidināt, svaigas zemenes nomazgāt. Zemenes sagriezt mazos gabaliņos. Zefīru sagriezt kubiņos.

2

Saldo krējumu uzputot ar cukuru, pārliet vai nu saldējuma mašīnā, vai nu plastikāta konteinerā.

3

Ja gatavojat saldējumu saldējuma mašīnā, tad gatavošanas beigās iecilāt zemenes un zefīru. Ja saldējumu gatavojat saldētavā, tad pārlejot plastikāta kontenerā iecilāt zefīru un ogas un tad saldēt saldētavā 2-3 st, ik pa brīdim apmaisot.